Forside Produkter Nyheter Om oss Kontakt oss

slanger

Tlf: 51 54 28 00

Fax: 51 54 25 00

E-post:

salg@rubberstyle.com

Om oss

Rubberstyle AS har siden 1924 utviklet seg til å bli en av Norges ledende produsenter av tekniske gummiprodukter, og vi er en viktig leverandør til de fleste bransjer. Vi eksporterer også til flere andre land.

 

Rubberstyle AS er en produksjons- og handelsbedrift som kan levere alle typer gummiprodukter til offshore-, skips- og mekanisk industri. Vi er fleksible både i organisasjon og produksjon, noe som gjør oss i stand til å tilby våre kunder de rette løsninger til rett tid. Med mer enn 80 års erfaring har vi kompetansen til det meste innen gummiløsninger, og vi har bred erfaring innen produktutvikling. Vi er i dag en av få gummifabrikker som lager gummiblandinger selv. Dette gjør at vi har god dokumentasjon på hva våre produkter inneholder.

 

Rubberstyle AS er totalleverandør av inngangspartier, arbeids- og tørkematter, samt gulvløsninger. Vi leverer inngangspartier av høy kvalitet fra Kåbamattan og C-Tec, forhandler gummiduk og -gulvløsninger for Trelleborg, og vi har siden 60-tallet utviklet og produsert egne arbeidsmatter av høy kvalitet til verksted-, offshore- og næringsmiddelindustri. Dette gjør at vi kan tilby komplette løsninger til alle bygg, nye som gamle.

 

Vi er også Norges eneste produsent av bilmatter og skvettlapper i gummi. Disse kan produseres med logo etter ditt behov.

 

Rubberstyle AS er Trelleborg forhandler på slanger, vibrasjonsdempere, kompensatorer og gummiduk og- gulv. Dette gjør at vi er enda mer fleksible på gode løsninger.

 

I mars 2008 flytter vi inn i nye, skreddersydde lokaler i Dusavik i Stavanger. I forbindelse med dette blir maskinparken oppgradert og fornyet, slik at vi kan ta i mot enda flere spennende utfordringer fra våre kunder.

 

Kontakt oss med din utfordring, så kommer vi sammen frem til en løsning!